3 ingredience, které se postarají o lepší soulož

3 ingredience, které se postarají o lepší soulož

Máte pocit, že už nejste takový alfa samec jako jste býval? Cítíte, že vaše erekce už není stoprocentní a ani libido nemáte takové, jak byste si představoval? Nezoufejte a rozhodně neklesejte na mysli, tím nic nevyřešíte, naopak se problémy mohou zhoršit. Chce to to jen se trochu zamyslet nad tím, co pro sebe můžete udělat.

Prozradíme vám 3 tajné ingredience, které se postarají o to, aby byl váš styk lepší, delší a vaše erekce pořádně “napumpovaná”. Že to zní až moc snadně? O to jde, ty nejlepší věci bývají v životě zadarmo, nebo skoro zadarmo.

Za problémy s erekcí se vážně stydět nemusíte, v dospělosti se jimi v určitém životním období trápí skoro každý muž. Co s tím? Chce to od všeho trochu. Trochu víc pohybu, trochu víc pohody a hlavně se trochu zamyslet nad tím, co by mohlo pomoci, aniž byste museli letět do lékárny pro modrou pilulku.

Rovnou vám říkáme, na modrou pilulku zapomeňte, vedlejší účinky, se kterými přicházejí studie z celého světa, vám za to vážně nestojí. Jen tak namátkou, kdo z vás by stál o bolesti hlavy, průjem či bolestivou hodiny trvající erekci, se kterou stejně parádu nenaděláte? Asi nikdo.

Ingredience pro lepší prožitek

Jako na všechny ostatní neduhy, i na problémy s erekcí má příroda odpověď. Chce to jen trochu zapátrat. Abyste se s tím nemuseli trápit vy, udělali jsme to za vás. Nabízíme vám 3 tipy na ingredience, které se postarají o kvalitní intimní prožitek, delší a pevnější erekci a nejen vaše uspokojení.

    1. Maca peruánská

Jestli vám něco s erekcí může pomoci, je to to konzumace macy peruánské. Na lidský organismus má hned účinků a všechny víceméně vedou k lepšímu milostnému životu a milostným prožitkům. Maca peruánská totiž mužům dodá energii, postará se o lepší náladu, což znamená více pohody i méně stresu a studie ukazují, že může pomoci i s erektilní dysfunkcí.

V roce 2002 vědci zveřejnili studii, která dokazuje, že maca peruánská opravdu funguje. Vědci zjistili, že u mužů, kteří užívali 1,5 až 3 gramy macy peruánské denně, došlo prokazatelně ke zvýšení libida.

    1. Kotvičník zemní alias “zelená pilulka”

Že jste o kotvičníku zemním nikdy neslyšeli? Rozhodně chyba, říkáme my. Kotvičník zemní ovlivňuje například tvorbu pohlavních hormonů (testosteron a estrogen) a podle studií zlepšuje také i kvalitu spermií. Významně může pomoci ale i se začínající erektilní dysfunkcí a poklesem libida. Jak dokázali vědci, po konzumaci kotvičníku zemního dosahovali muži, kteří se zúčastnili studie, kvalitnější a pevnější erekce a při souloži mnohem silnějších prožitků. Ne nadarmo, je kotvičník považovaný za afrodiziakum, které zlepšuje kvalitu prožitku.

    1. Ginko biloba

Další rostlinou, která je považována za přírodní modrou pilulku, je Ginko biloba (jinan dvoulaločný). O tomto stromu, který pochází z Číny, jste už určitě slyšeli. To, co nás na něm zajímá nejvíce, je to, že dokáže zvýšit průtok krve do různých částí těla. Ginko biloba zvyšuje hladinu oxidu dusnatého, který je za zodpovědný mimo jiné za rozšiřování cév, jak ukazují studie. A to je to, co nás zajímá nejvíce.

Protože, ruku na srdce, co je pro pevnou erekci nejdůležitější? Nahnat krev tam, kde v tu chvíli má být. A právě díky tomu, že Ginko biloba zvyšuje hladinu oxidu dusnatého v krvi, a zlepšuje tak krevní oběh rozšířením cév, vám zajistí královskou erekci.

Všechny zmíněné ingredience obsahuje doplněk stravy Tribargin plus určený všem mužům, kteří už se nehodlají trápit tím, že „to není, jak to bývalo“, ale chtějí s tím něco udělat. Tribargin plus je čistě přírodní, tudíž nemá žádné vedlejší účinky. Navíc Tribargin plus obsahuje kromě macy peruánské, kotvičníku zemního a Ginko biloby přírodní koktejl látek, Včetně aminokyselin, které zajistí ten správný „pump efekt“, o které sníte.

Foto: Unsplash.com

Tribargin | Český výrobek pro zlepšení výkonnosti a libida
5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru