Jak dosáhnout královské erekce i bez modré pilulky?

Jak dosáhnout královské erekce i bez modré pilulky?

Krvácení z nosu, bolesti hlavy, ale i průjmy. To je jen krátký výčet vedlejších účinků modré pilulky, která vám sice může pomoci s erekcí, ale zároveň má neblahý vliv na vaše zdraví. Užívání modré pilulky, jak ukazují mnohé studie může být zdraví nebezpečné.

Ačkoli chápeme, že touha po pevné erekci, díky které můžete vést normální intimní život, je často silnější než vztyčený prst zdravého rozumu, ale zkuste se zamyslet. Neexistuje jiný způsob, jak řešit tento problém, aniž byste si zhuntovali zdraví? Samozřejmě, že existuje, a my ho známe. Poradíme vám, jak dosáhnout erekce, na kterou jste byli zvyklí a užívat si života naplno.

Proč modrou pilulku hodit do koše?

Vedlejší účinky modré pilulky (sildenafilu) zahrnují velké množství stavů, které rozhodně nechcete zažít. Mezi ty méně nebezpečné patří už zvýšený průjem, bolest hlavy, krvácení z nosu, ale také bolesti svalů, citlivost na světlo, zarudnutí kůže, problémy se spánkem, brnění paží či pálení žáhy. Proti těm stavům, kdy už byste měli vyhledat lékaře, jsou to sice zlehčeně řečeno „drobnosti“, nicméně když chcete dosáhnout úspěchu u žen i mužů, zarudlá kůže a průjem vám rozhodně nepomůže.

Modrá pilulka může způsobit ale mnohem vážnější stavy, o kterých byste rozhodně měli vědět, něž začnete problémy s erekcí řešit. Nejprve vás ale uklidníme, problémy s erekcí zažil ve svém životě každý druhý dospělý muž, není proto potřeba se dlouze trápit. Místo toho najděte řešení. Dlouhodobý stres a zhoršení psychiky vám totiž nepomůže, ba naopak!  Takže hlavu vzhůru, ať může „vzhůru“ i to, co potřebujete.

K vyvolání erekce je zapotřebí precizně sestavená série událostí. Nejprve musí vyslat mozek signály vzrušení a pak teprve dochází k prokrvení penisu. Modrá pilulka se rychle vstřebává do krevního oběhu. Maximální koncentrace je dosaženo přibližně do jedné hodiny. Právě tady se může objevit zarudnutí či začervenání. Horší problém může nastat ve chvíli, kdy trpíte byť mírnou formou kardiovaskulárního onemocnění.

Jak dosáhnout královské erekce i bez modré pilulky?

Kdy zavolat lékaře?

Jak už jsme popsali výše, modrá pilulka zvyšuje průtok krve do penisu, což je sice fajn a na první pohled tak působí přitažlivě, může ale způsobit nežádoucí účinky, které mohou vyžadovat lékařskou pomoc. Jestliže už jste modrou pilulku polkli, dejte si pozor na bolest na hrudi, mdloby, rozmazané vidění, ztrátu sluchu, závratě, pálení či svědění při močení či až několik hodin trvající a dosti bolestivou erekci.

Už jsme vás přesvědčili, proč cesta za úžasným intimním zážitkem nevede přes prášek plný chemie? Zkusíme to ještě naposledy. Jak ukazují studie jedním z vedlejších příznaků, které se sice objevují zřídkakdy, může být psychóza. A to už je pádný důvod, proč se obrátit na přírodu. Co myslíte?

V přírodě totiž nalezneme množství látek, které fungují stejně dobře jako modrá pilulka, ale s obrovským rozdílem. Bez vedlejších účinků! Co tedy hledat? Jednou z fantastických léčivých rostlin je například maca peruánská. Jak dokazují vědci z celého světa, maca peruánská by mohla mužům pomoci s erektilní dysfunkcí. Například studie z roku 2009 popisuje výkum, kterého se zúčastnili muži s mírnou formou erektilní dysfunkce a po dobu 12 týdnů užívali 2,4 gramu macy peruánské. A výsledek? Zvýšené libido a menší problémy s erekcí.

Přírodní řešení bez problémů: Tribargin plus

S pevnější a funkčnější erekcí vám ale může pomoci třeba i ženšen, jak ukazuje například tato studie . Studie navíc ukázaly, že ženšen může podporovat produkci oxidu dusnatého, tedy sloučeniny, která zlepšuje uvolnění svalů v penisu a zvyšuje krevní oběh.

Stejný účinek na lidský organismus má také ginko biloba. I tato rostlina zvyšuje hladinu oxidu dusnatého, který je za zodpovědný mimo jiné za rozšiřování cév, jak ukazují studie.

Pakliže se vám ale nechce běhat po lékárnách a shánět hned několik dílčích látek, doporučujeme sáhnout po osvědčeném doplňku stravy, který vám zaručí erekci pevnou jako skálu. Tribargin plus obsahuje výtažky ze všech zmíněných rostlin a navíc také aminokyseliny, které napomáhají lepšímu prokrvení a zajišťují tak ten správný „pump efekt“, který rozhodně chcete.

Foto: Unsplash.com

Tribargin | Český výrobek pro zlepšení výkonnosti a libida
5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru