3 návyky pro lepší soulož. Co dělat, abyste byli v posteli nepřekonatelní?

3 návyky pro lepší soulož. Co dělat, abyste byli v posteli nepřekonatelní?

Výdrž, fantazie a žádný stud. Zní to sice jednoduše, ale časem se může stát, že budete mít během postelových radovánek potíž se vším, co jsme uvedli. Nemusíte se ale bát, všechno se dá natrénovat a rozhodně vás to nebude stát hromadu času nebo peněz. Chcete to jen se trochu poohlédnout po tom, co se nabízí. Poradíme vám, jak zlepšit intimní život.

Že se vám nechce měnit životní styl? To chápeme, ale věřte, že je to jedna z nejlepších variant, jak dosáhnout kvalitních postelových výkonů, ze kterých bude vaše partnerka či partner u vytržení. A někdy stačí vážně málo. Změna životního stylu sebou totiž může přinést zvýšení libida, může zmírnit erektilní dysfunkci a nakonec – může vám vylepšit zdravotní stav.

  1. Přestaňte kouřit a nepijte příliš mnoho alkoholu

Bohužel, je to tak. Kouření vám neprospívá a rozhodně neprospívá cirkulaci krve. Nikotin totiž zužuje cévy, což může vést k poškození tepen i žil. Malé cévy v penisu jsou k poškození obzvlášť náchylné. Kouření tedy naprosto jistě váš intimní život ovlivní. A to negativně.

Chápeme, že se cigaret jen tak nevzdáte, ale představte si, jaké to bude, když kouření omezíte. Jak pak asi bude chutnat cigareta po souloži? Myslíme, že božsky. Na paměti ale mějte, že každá cigareta o kousíček vaše libido ničí. Nemusíme opakovat, že nikotin postupně poškozuje i celý kardiovaskulární systém, jak ukazují mnohé studie.

Alkohol je na tom podobně, jedna sklenička vám samozřejmě neuškodí, jedna sklenička každý den už je trochu příliš a o větším množství nemá smysl vést dlouhé řeči. Samozřejmě, každý druh alkoholu má na tělo jiný účinek. Taková sklenička červeného vína příjemně uvolní atmosféru, dodá sebevědomí a zážitek může zintenzivnit. Na tvrdý alkohol před „výkonem“ ale raději zapomeňte.

Alkohol a erektilní dysfunkce

K dočasné neschopnosti dosáhnout erekce může dojít po požití jakéhokoli druhu alkoholu. Podle studie z roku 2018 konzumace alkoholu tlumí centrální nervový systém a zpomaluje přenos informací mezi mozkem a penisem. To může vést ke snížení citlivosti penisu. Alkohol je diuretikum, což znamená, že odvodňuje a zvyšuje močení. Dehydratace může vést ke zvýšení hladiny hormonu angiotenzinu, který zužuje cévy a ten může omezit průtok krve do penisu.

Podle starších studií může vést konzumace alkoholu také k poklesu testosteronu, který omezuje produkci oxidu dusnatého, což je klíčová molekula, která uvolňuje cévy v penisu. A to už stojí za zamyšlení.

  • Podpořte erekci

Erekci můžete také podpořit, ale na modrou pilulku zapomeňte. Hledejte sílu přírody, která nemá děsivé vedlejší účinky jako modrá pilulka. Co hledat? Naprosto klíčovou rostlinou, která vám pomůže s pevnou a dlouhou trvající erekcí je například maca peruánská, ta totiž zvyšuje libido a pomáhá ke zdravější a pevnější erekci. Studie z roku 2002 dokazuje, jaké má maca peruánská účinky. Vědci zjistili, že u mužů, kteří užívali 1,5 až 3 gramy macy peruánské denně, došlo prokazatelně ke zvýšení libida.

Stejně tak vám může pomoci kotvičník zemní. Tato nenápadná bylinka má totiž vliv na hormonální aktivitu a pohlavní a reprodukční systém. Zvyšuje libido a údajně má vliv i na plodnost. Bylinka má významný vliv i při léčbě erektilní dysfunkce, jak ukazují studie. I proto se kotvičníku přezdívá „rostlinná modrá pilulka“.

Obě dvě rostliny najdete například v přírodním doplňku stravy Tribarginu plus, který kromě výtažků z rostlin, které mohou pomoci s dlouhotrvající erekcí, obsahuje také aminokyseliny, které silně prokrvují. Tribargin plus je tak skvělý doplněk stravy pro muže, kteří touží po lepším a intenzivnějším styku a silné erekci.

  • Zbavte se stresu

Je nám jasné, že se to snáze říká, než uvádí do praxe, ale věřte, že právě stres je jednou z hlavních příčin erektilní dysfunkce. Takže dělejte vše, co vám pomáhá se stresu zbavit. Běhejte, meditujte, začněte chodit na jógu, posilujte, dělejte prostě cokoli, co se vám líbí. A jak vaše tělo začne odplavovat stres, uvidíte, že se budete cítit mnohem lépe, zvýší se chuť váš intimní život se zlepší.

5/5
Tribargin | Český výrobek pro zlepšení výkonnosti a libida
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru