L-citrulin pro královskou erekci, která vydrží. Jak to funguje?

L-citrulin pro královskou erekci, která vydrží. Jak to funguje?

Nechce se vám donekonečna mluvit o tom, že nejste se svojí erekcí spokojený, ale chcete problém vyřešit? Odpovědí by mohlo být užívání aminokyseliny L-citrulin, jak ukazují studie. Zapoměňte, že jste kdy vůbec o nějakém problému uvažovali a vsaďte na přírodu. Ono to totiž funguje.

Poruchy erekce jsou běžným problémem, který trápí skoro polovinu mužské populace, a je jedno jestli je vám 35 nebo 60 let. Co ovšem jedno není, že je to problém, o kterém se nechceme bavit s lékařem, natož se svou partnerkou. Prostě potřebujeme, aby všechno fungovalo, jak má a my se mohli užívat naplno své milostné touhy.

Chcete dosáhnout královské erekce pokaždé, když si zamanete? Není nic jednoduššího než číst dál. 

L-citrulin jako odpověď

Teď si dáme trochu vědy. Nudné čtení to ale rozhodně nebude. L-citrulin patří do skupiny aminokyselin, které jsou prekurzorem argininu, o tom, proč je důležitý si povíme za chvíli. L-citrulin se v největším množství vyskytuje ve vodních melounech. V létě ideální rada, už víte, co jíst. L-citrulin má ale v organismu i jiné, neméně důležité funkce.

L-citrulin si bohužel vaše tělo nemůže vyrobit samo, jelikož je aminokyselinou neesenciální. Hladinu L-citrulinu ale můžete zvýšit konzumací potravin, které jej obsahují, nebo užíváním doplňků stravy. Rozhodně nespoléhejte na to, že správnou hladinu v těle uhlídáte sami.

Funkcí L-citrulinu, která vás bude zajímat nejvíce je, že pomáhá rozšiřovat cévy a může hrát roli při budování svalů, jak dokazují studie. To má samozřejmě vliv právě na pevnou erekci, která je snem každého muže, ovšem sní o ní i ženy.

Užitečná je i aminokyselina L-arginin, která se tvoří dvěma způsoby. Může být syntetizována právě z aminokyseliny L-citrulinu a nebo jej do těla dostaneme také stravou bohatou na bílkoviny. Důležitý je tedy dostatečný příjem masa, mléčných a sójových výrobků a samozřejmě ryb. L-arginin tělo využívá pro syntézu oxidu dusnatého, který rozšiřuje cévy a tím zvyšuje prokrvení organismu. Takto dochází k takzvanému pump efektu, který vám zajistí takovou erekci, že vám ji bude závidět i slon.

Obě tyto aminokyseliny, které zvyšují prokrvení, o které stojíme (slovo “stát” je v tomto článku vůbec důležité), najdete například ve zcela přírodním doplňku stravy, který vám takovou erekci může poskytnout. Tribargin plus je český výrobek, který můžete užívat dlouhodobě právě díky tomu, že obsahuje pouze přírodní látky bez konzervantů. A kam jinam se obrátit, když příroda “tam dole” nefunguje než opět na přírodu?

Díky obsaženému L-citrulinu bude mít pro vás užívání Tribarginu plus i jiné výhody. L-citrulin má v těle totiž hned několim důležitých funkcí. Hraje nezbytnou roli v cyklu močoviny, který zbavuje tělo škodlivých sloučenin. Tento cyklus z těla odstraňuje z těla amoniak. Finálním “produktem” tohoto cyklu je močovina, která odchází z organismu močí.

Kotvičník zvyšuje libido i výdrž v peřinách.

L-citrulin může zlešit i fyzický výkon

Co je zajímavé a bude vás to jistě zajímat je, že má L-citrulin pravděpodobně vliv také na výkon a délku jeho trvání. Studie naznačují, že užívání doplňků stravy s L-citrulinem může zvýšit výkon při cvičení. A i milostný hrátky jsou takovým “cvičením”, u kterého se můžete pořádně zapotit.

L-citrulin totiž pomáhá lépe okysličovat svaly a zlepšuje přísun živin, jak dokládá studie. Používá se i pro snížení únavy a a zvýšení vytrvalosti při aerobním i anaerobním cvičení. A to už je dost přesvědčivé.

Podle lékařů jsou poruchy erekce způsobeny řadou fyzických a psychologických faktorů, jako je stres, srdeční choroby, cukrovka a vysoký krevní tlak. Proto vás nespasí jen užívání L-citrulinu. Abyste měli stále “napumpováno” a byli připraveni poskystnout svým partnerkám dlouhé hodiny rozkoše, je také potřeba dbát na psychickou a fyzickou pohodu těla. Spolu s užívám Tribarginu plus na vás čeká erekce, kterou budete chtít vystavovat a pyšnit se s ní.

Foto: Unsplash.com

Tribargin | Český výrobek pro zlepšení výkonnosti a libida
5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru